Ana SayfaEkonomiİmamoğlu açıkladı: Esenler Otogarı, ‘yüksek teknoloji merkezi’ olacak

İmamoğlu açıkladı: Esenler Otogarı, ‘yüksek teknoloji merkezi’ olacak

HABER MERKEZİ – İBB Başkanı İmamoğlu, Esenler Otogarı’nı, hızlıca taşınmasını yapıp, ‘yüksek teknoloji merkezi’ne dönüştüreceklerini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, MEF Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Gençlerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu aktaran İmamoğlu, “Çok fırsat ve zaman kaybetmiş olabiliriz boş mevzular üzerinden ama bugün itibarıyla bunun farkındayız. Bir gün bile kaybetmeyeceğiz. Bu konudaki en büyük teminat da siz kıymetli gençlersiniz. Ben sizlerden ümitliyim” dedi.

İmamoğlu, Esenler Otogarı’nı, hızlıca taşınmasını gerçekleştirip, ‘yüksek teknoloji merkezi’ne dönüştüreceklerini de açıkladı.

“Hem Harem’i hem de Esenler’i şehir dışına taşıyacağımız için hızlıca Esenler Otogarı’nı, şehrin kalbinde, metro ulaşımı olan aynı zamanda İstanbul’un en yeşil vadilerinden biri olan alanın hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceğiz.”

İBB Başkanı, sözlerini “Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. ‘Birilerine peşkeş mi çekiyor?’ diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum” şeklinde sürdürdü.


İBB’de istifaların ardından yeni atamalar yapıldı

Yüksekova’dan ‘kardeş belediye’ mesajı: Özgücümüzü biliyoruz ama destek de bekliyoruz

HDP’li eşbaşkanlar yanıtlıyor: Çok dilli belediyeciliğe dair eksiklikler neler?

CHP’li Karabat, HDP’nin kazandığı yerleri hatırlattı: Kayyum atadığınız belediyeleri geri verin