Ana SayfaGüncelİmamoğlu’nun Ordu mitingine Vali’den baskı: “Erken bitirin yoksa müdahale ederiz”

İmamoğlu’nun Ordu mitingine Vali’den baskı: “Erken bitirin yoksa müdahale ederiz”

HABER MERKEZİ – CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, miting düzenlediği Ordu’da Vali Seddar Yavuz’un kendilerine, “Mitingi erken bitirin. Yoksa Müdahale ederiz” dediğini aktardı. İmamoğlu ayrıca burada havaalanının VİP bölümüne de alınmadığını da açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası alınan ve 23 Haziran’daki seçimler için tekrar aday olan Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla gittiği memleketi Trabzon’un ardından, Ordu’da ve Giresun’da da mitingler düzenledi.

İmamoğlu, dün akşam Ordu’da düzenlediği miting öncesi Ordu Valisi Seddar Yavuz’un kendisine, mitingin erken bitirilmesi konusunda baskı uyguladığını açıkladı.

Fox TV’ye konuşan İmamoğlu, “Miting konusunda il başkanımızın bana verdiği bilgiye göre, vali ‘Erken kessinler, yoksa müdahale ederiz’ demiş. Vali, devlet adamı değilmiş yani. Sadece Ordu’da koltuk işgal eden birisiymiş. Üzüldük. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ayrıca burada havaalanının VİP bölümüne alınmadığını da dile getirdi.

“Milletvekilimizle beraber uçağa binecektik. Vekilimizle de olsa uçağa binemeyeceğimiz konusunda Vali Bey (Seddar Yavuz) VİP bölümüne talimat vermiş. Biz gider öbür kapıdan da gireriz. Önemli değil.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kocaeli'nde fabrika yangını: Dört işçi yaşamını yitirdi
Sonraki Haber
Alaçatı'da iş cinayeti: Elektrik akımına kapılan iki işçi yaşamını yitirdi