Ana SayfaGüncelOrtak yayın 16 Haziran’da, moderatör İsmail Küçükkaya

Ortak yayın 16 Haziran’da, moderatör İsmail Küçükkaya

HABER MERKEZİ – İBB seçimlerine sayılı günler kala Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayının tarihi 16 Haziran olarak açıklandı. Tüm kanalların yayınlayabileceği programın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya üstlenecek. Yayın tarihinin netleşmesi sonrası İmamoğlu, rakibi Yıldırım’a ‘başarılar’ diledi: “İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım.” Yıldırım da hem Küçükkaya’yı övdü hem de “Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte televizyonda gerçekleştirmeyi planladığı tartışma programı konusu gündemde.

Yayının tarihi ve saati başta olmak üzere ortak canlı yayının ayrıntıları için AKP ile CHP arasında bugün yeni bir görüşme gerçekleşti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın telefon görüşmesi sonrası söz konusu ortak yayının moderatörü de tarihi de belli oldu.

Açıklamalara göre program 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de tüm kanallarda ortak bir şekilde canlı yayınlanacak, moderatörlüğünü ise İsmail Küçükkaya gerçekleştirecek.

Mahir Ünal’ın açıklamasına göre iki adayın katılacağı program ”eşit süre, eşit soru” ilkesine göre yapılacak.

İmamoğlu’ndan Yıldırım’a mesaj

Yayın tarihi ve saatinin netleşmesi sonrası İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile rakibi Yıldırım’a başarılar diledi.

Yıldırım: Yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim

Bu mesaja Yıldırım da “Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim” sözleriyle karşılık verdi.

Yıldırım ayrıca ortak yayın için “İsmail Küçükkaya başarılı program yapan bir arkadaşımız. Umuyorum bu programda da başarısını sürdürecektir. Ümit ederim faydalı verimli bir program olur” ifadelerini kullandı.


Banu Güven: Erdoğan kaybedenin Yıldırım olduğu algısını güçlendirmek istiyor

Ortak yayın: Dündar moderatörlüğü istemedi, Yıldırım ‘üzüldüm’ dedi, Özdemir talip


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
EURO 2020: Türkiyeli futbolcular saatlerce bekletildi, Ankara İzlanda’ya nota verdi
Sonraki Haber
Etnik ayrımcılık: Antalya Gazipaşa'da da sahil Suriyelilere yasaklandı