Ana SayfaKültür-SanatQueer/Feminist sanata dair bir sergi: ‘SINIR/SIZ ALAN’

Queer/Feminist sanata dair bir sergi: ‘SINIR/SIZ ALAN’

HABER MERKEZİ – Queer/Feminist sanat ve sanatçılara alan açmayı hedefleyen ‘SINIR/SIZ ALAN’ sergisi 14 Haziran’da İstanbul’da açılıyor.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirecek olan ve queer/feminist dile alan açmayı amaçlayan ‘SINIR/SIZ’ başlıklı sergi, 14 Haziran tarihinde Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi’nde ziyarete açılacak.

Sergi mekânın, varoluşun, mevcut yaşantıların alanlarını sorgulayan ve onları genişletmeyi amaçlayan eserleri bir araya getiriyor.

Farklı disiplinlerden 16 sanatçının eserleriyle yer alacağı sergi, queer bir sanat alanı açmanın imkânları üzerine bir tartışma ortamı yaratabilmeyi de hedefliyor.

Sergide eserleri yer alan sanatçılar ise şöyle: Ugemfo, Ali Murat Gali, AntreSexual, Demhat Bella, Anıl Saldıran, Merey Şenocak & Ayşem Ötük, Hasan Aksaygın, Onur Karaoğlu, Serap Akçura, Nihat Karataşlı, Elİf KK, Şafak Şule Kemancı, Furkan Öztekin, Melis Nots, Enes Alba

‘SINIR/SIZ ALAN’ sergisini 29 Haziran’a kadar hafta içi ve Cumartesi günleri 14:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.


Adres: Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi Meşrutiyet Cad. Yemenici Abdüllatif Sk. No:1-3, Asmalı Mescit Mah. 34430, Beyoğlu, İstanbul (Adahan Otel yanı)

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Arif Altan’ın denemeleri bu kitapta: “Cıvalı Zarlar”
Sonraki Haber
Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü | Her 10 çocuktan biri çalışmak zorunda bırakılıyor