Ana SayfaGüncelBatman’da 15 gün boyunca etkinlikler izne bağlandı

Batman’da 15 gün boyunca etkinlikler izne bağlandı

HABER MERKEZİ – Batman’da resmi kamu kurum ve kuruluşların resmi toplantı tören, şenlik, karşılama, stant açma, uğurlama etkinlikleri dışındaki tüm etkinlikler, 15-29 Temmuz tarihleri arasında valilikçe izne bağlandı, cezaevi çevresindeki etkinlikler ise yasaklandı.

Batman Valiliği, resmi kurumların etkinlikleri dışındaki tüm etkinliklerin 15 gün boyunca izne bağlandığını duyurdu

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 15 Temmuz-29 Temmuz tarihleri arasında, resmi kamu kurum ve kuruluşların resmi toplantı tören, şenlik, karşılama, stant açma, uğurlama etkinlikleri dışında tüm etkinliklerin izne bağlandığı belirtildi.

Aynı tarihlerde tüm ceza ve infaz kurumları ile tutuk evleri çevresindeki alanlarda “açık kapalı yer toplantısı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, stant açma, el ilanı vb.” eylem etkinlikleri de yasaklandı.

Valilik, “Milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması ile şiddet olaylarının yaygınlaşmasının önlenmesi” nedeniyle karar alındığını belirtti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
UNESCO'dan dört yıl sonra Sur için inceleme talebi
Sonraki Haber
Doğu Akdeniz gerilimi: AB dışişleri bakanları Türkiye'ye yaptırımı görüşüyor