Ana SayfaGüncel“Bir Zamanlar… Hollywood’da” vizyona girdi

“Bir Zamanlar… Hollywood’da” vizyona girdi

HABER MERKEZİ – Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in başrollerini üstlendiği, Quentin Tarantino imzalı “Bir Zamanlar… Hollywood’da” vizyona girdi.

Usta yönetmen Quentin Tarantino‘nun dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan yeni filmi “Once Upon a Time… in Hollywood” (Bir Zamanlar… Hollywood’da), bugün itibariyle vizyonda.

1969 yılının Los Angeles’ında geçen “Once Upon a Time… in Hollywood”, artık ışığını kaybetmiş bir televizyon yıldızı ve kendisinin dublörünün, Hollywood Altın Çağı’nın son yıllarında günden güne çetrefilleşen film endüstrisinde yeniden şöhret ve başarı elde etmek için verdikleri çabayı konu ediniyor.

Bu ikilinin hikayesinin arka planında ise aynı yıl gerçekleşen ve bahsi geçen aktörün kapı komşusu olan Sharon Tate’in de aralarında bulunduğu beş kişinin öldürüldüğü Manson katliamı anlatılıyor.

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Luke Perry, James Marsden, Lena Dunham, Emile Hirsch ve Bruce Dern gibi önemli isimler yer alıyor.

Previous post
Cinsel saldırı soruşturmasında verilen takipsizlik kararı bozuldu: 'Soruşturma eksik, kıyafetler kayıp'
Next post
Şimdi de Samsun: Kanada menşeli maden arama şirketine ruhsat verildi