Ana SayfaToplumsal CinsiyetKampüs Cadıları’ndan yaz kampına çağrı

Kampüs Cadıları’ndan yaz kampına çağrı

HABER MERKEZİ – Kampüs Cadıları 4’üncü yaz kampını bu yıl 6 ve 8 Eylül tarihleri arasında Balıkesir Gönen’de gerçekleştirecek. Kampta öz savunma atölyesi de var.

Üniversitelerde örgütlenen ve bağımsız bir kadın dayanışma ağı olan “Kampüs Cadıları”, 4’üncü yaz kampını düzenliyor.

Kamp, 6 ve 8 Eylül tarihleri arasında Balıkesir Gönen’de gerçekleşecek.

3 günlük kamp programında birçok etkinlik olacak. Yoga ve öz savunma atölyesi, kitap tartışması, film gösterimi ve konserler bu etkinliklerden.

“Akademiden hocalarımızın, yazarların, yönetmenlerin ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç  kadınların katıldığı, ilmek ilmek ördüğümüz kadın dayanışmasını daha da yükselteceğimiz bu  kampımızda; müzik, film, yoga, zumba, kitap söyleşisi, çeşitli tartışmalar ve atölye çalışmaları ile hem kadın mücadelesini güçlendirecek hem de kadınlarla yeni dönemin yol haritasını belirleyeceğiz.”

Açıklamada üniversiteli genç kadınlara yaz kampına katılım çağrısı yapılırken, “Biliyoruz ki cadılığın cüreti ile verdiğimiz bu mücadelede yolun sonu özgürlüğe çıkacak” deniliyor.


Kampüs Cadıları 4. Yaz Kampı’na dair ayrıntılı bilgiye ve Kayıt Formu’na BURADAN ulaşabilirsiniz. Kampüs Cadıları’nın Twitter hesabından da detaylı bilgi edinebilirsiniz.