Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu Şavşat’ta: Kavgalardan bıktık, usandık artık

Kılıçdaroğlu Şavşat’ta: Kavgalardan bıktık, usandık artık

HABER MERKEZİ – Artvin’in Şavşat ilçesinde konuşan CHP lideri Kılıdaroğlu, “Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, usandık artık. Kavgalar sona ermeli” dedi.

Yerel seçimlerin ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmek için Karadeniz bölgesinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Artvin’in Şavşat ilçesindeydi.

Türkiye’nin yanlış siyaset nedeniyle farklı yerlere sürüklendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, usandık artık. Kavgalar sona ermeli. Siyaset cep doldurma, köşeyi dönme aracı değildir. Siyasetin amacı vatandaşa hizmet etmektir” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den CHP’ye geçen Şavşat Belediyesi önünde halka seslenen Kılıçdaroğlu, Şavşat’ı Küçükçekmece ile ‘kardeş şehir’ yapacaklarını da açıkladı.

“Dediler ki ‘Şavşatlıların en çok yoğun olduğu belediye; Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece ile kardeş olalım’ Notumuzu aldık, Küçükçekmece ile Şavşat Belediyesi’ni kardeş belediye ilan edeceğiz.
“Küçükçekmece Belediye Başkanımız da buraya gelecek. Şavşat’ta varsa bir sorun, gönül birliği içinde çözmeye çalışacaklar.”

Konuşmasında ülke gündemindeki sorunlara dikkat çeken CHP lideri, şunları söyledi:

“İşsizliğin bir felaket, yoksulluk olduğunu, biliyorlar mı acaba. İşsiz birisinin, cebinde parası olmayan birisinin sokaklarda rahat gezemeyeceğini biliyorlar mı acaba. Yeter artık ya. Vallahi de billahi de yeter. Millet artık öyle bir noktaya geldi ki; iş yok, güç yok.
“Daha dün Hopa’da bir kadın geldi. ‘3 kızım var, 3’ü de üniversiteyi bitirdi, işsiz’ Hangi sıkıntılara girdiğini, boğazından kestiğini, onu hangi umutlarla okuttuğunu gayet iyi biliyorum. Kim iş verecek? Onları düşünen kim?”

https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1157585845911638017

Kılıçdaroğlu, daha sonra 18’inci Ulusal, Kültür, Sanat ve Bal Festivali’ne katılmak üzere Ardahan’a hareket etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Yaşamını yitiren hasta tutuklu Tahir Çetinkaya toprağa verildi
Sonraki Haber
Moskova'da yine yüzlerce protestocuya gözaltı, Navalni'nin vakfına soruşturma