Ana SayfaGüncelOtogarda iki erkek bir kişiyi öldürdü, polis müdahale etmedi

Otogarda iki erkek bir kişiyi öldürdü, polis müdahale etmedi

HABER MERKEZİ – Batman Otogarı’nda iki erkek, Suat Yüksekbağ’a bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan Yüksekbağ yerde yatarken, polisin saldırganlara müdahale etmediğini gösteren görüntülere sosyal medyadan tepki yükseldi.

Batman Şehirlerarası Otogarı’nda geçtiğimiz Çarşamba günü (21 Ağustos) R.K. ve A.K. adlı erkek kardeşler, aralarında ‘kan davası’ olduğunu öne sürdükleri Suat Yüksekdağ’ı bıçakladı.

Saldırının ardından Yüksekbağ’ın ağır yaralı halde yerde yattığı ve acı çektiği görüntüler, otogardaki bir yurttaş tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntüde, polisin, Yülsekbağ’ı bıçaklayan kişilere müdahale etmemesi dikkat çekiyor.

Polisin, Yüksekbağ’ı hastaneye götürmek yerine etrafta duruma tepki gösterenlere gazla müdahale ettiği ve ellerindeki sopalarla tepki gösterenleri tehdit ettiği görülüyor.

Olay yerinde kan kaybeden Yüksekbağ, daha sonra ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, cinayete ilişkin soruşturma başlatıldı.

Batman Valiliği gelen tepkilerin ardından bir açıklama yaptı.

Valilik, cinayetle ile ilgili saldırganların tutuklandığını açıklarken görüntülerdeki polislerin de olaya yaklaşımları açısından idari soruşturma açıldığını duyurdu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
DHA muhabirine önce darp, sonra ters kelepçe ile gözaltı
Sonraki Haber
FARC'ın silahlı mücadele çağrısı yapan yöneticilerine tutuklama kararı