Ana SayfaToplumsal CinsiyetAdana’da bir kadın darp edilip, üzerine yanıcı madde döküldü

Adana’da bir kadın darp edilip, üzerine yanıcı madde döküldü

HABER MERKEZİ – Adana’da yaşayan Ebru Berköz Karaca, iki erkek tarafından darp edildi, ardından da üzerine siyah renkli yanıcı sıvı döküldü. Kadın, bu iki erkek hakkında uzaklaştırma talep ettiğini ancak talebinin kabul edilmediğini söyledi.

Adana’da dün (16 Eylül) akşam saat 21:00 sıralarında Ebru Berköz Karaca’nın kullandığı aracın önü, içinde L.G. ve O.G. isimli erkeklerin olduğu araç tarafından kesildi.

İşletmecilik yapan Berköz Karaca, daha önce bir mekanın işletmesi konusunda mahkemelik olduğu L.G. ve O.G. tarafından zorla arabadan indirildi.

Önce tehdit ardından da darp edilen kadının üzerine siyah renkli yanıcı bir sıvı döküldü.

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Berköz Karaca tedavisinin ardından taburcu edildi.

Uzaklaştırma talebi kabul edilmemiş

Saldırı anını DHA’ya anlatan kadın, erkeklerin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

“Bu yaptıkları bana ilk ihtarmış. Ellerinde çakmakla, ‘İkinci ihtarda seni Bergen gibi yakarız’ dediler. Üçüncüde de yaşama şansı vermeyeceklerini söylediler. Kızıma da zarar vermekle tehdit ettiler. ‘Seni öldürsem ne kadar yatarım ki’ diye konuştular.”

Daha önce bu erkeklerden şikayetçi olup, koruma ve uzaklaştırma talebinde bulunduğunu belirten kadın, “Bu talebim uygun görülmedi. Dün ben ölebilirdim. İnşallah koruma ve uzaklaştırma cezası verirler. Adalete güveniyorum” dedi.

Previous post
16 yaşındaki çocuğu öldürmüştü: 7,5 yıl hapis cezası alan polis tahliye edildi
Next post
Sur Belediye Eşbaşkanı Buluttekin'e hapis cezası