Ana SayfaGüncelErdoğan, hem işten çıkarmalar hem de Diyarbakır ziyareti üzerinden İmamoğlu’nu hedef aldı

Erdoğan, hem işten çıkarmalar hem de Diyarbakır ziyareti üzerinden İmamoğlu’nu hedef aldı

HABER MERKEZİ –  Konya’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nu hem belediye ve iştirak şirketlerinden işten çıkarılanlar hem de Diyarbakır ziyareti üzerinden hedef aldı, “Bizim de yapacaklarımız var” dedi.

Konya’da toplu açılış töreninde konuşan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hem belediye ve iştirak şirketlerinden işten çıkarılanlar hem de Diyarbakır ziyareti üzerinden hedef aldı.

Erdoğan, “Belediyelerde kimseyi işten çıkarmayacaklarını söylediler, çıkarıyorlar. Bizim de yapacaklarımız var” dedi.

“İstanbul’u sel götürüyor, başkan ortada yok. Ankara’da kimsesiz çocuklar sokağa atılıyor, başkandan ses yok” diyerek CHP’li belediyeleri hedef almayı sürdüren Erdoğan, İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyaretine de tepki gösterdi.

İmamoğlu, Diyarbakır’da yerlerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ve Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ile görüşmüştü.

Bu görüşmeye işaret eden Erdoğan, “İstanbul Belediye Başkanı, Diyarbakır’da teröre bulaşmış olanlarla dirsek temasında” diye konuştu.

Erdoğan, “Terör örgütüne tavır koyamayanlardan, 15 Temmuz darbe girişiminin faillerini lanetleyemeyenden, her zeminde ve her zaman ülkesinin yanında yer alamayandan belediye başkanı olmaz, siyasetçi hiç olmaz” ifadesini kullandı.


PAYLAŞ:    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!       Yazdır
Önceki Haber
İstanbul’un enflasyonu Ağustos'ta yükseldi
Sonraki Haber
1 Eylül'de “kayyuma hayır” denildi, barış için müzakere çağrısı yapıldı