Ana SayfaGüncelKarınca’nın seçkisi: Vizyondan 2 film, ‘Joker’den yeni afişler

Karınca’nın seçkisi: Vizyondan 2 film, ‘Joker’den yeni afişler

HABER MERKEZİ – Bu hafta yerli ve yabancı toplam 10 film vizyona girdi. 20 Eylül itibari ile beyazperdede olan filmlerden “Görülmüştür” ve “Ad Astra”yı önerirken, Venedik’te Altın Aslan’a layık görülen “Joker”den de yayınlanan afişleri paylaşıyoruz.

Görülmüştür

Serhat Karaaslan’ın yönettiği “Görülmüştür”, cezaevinde mektup okuma komisyonunda çalışmakta olan Zakir’e kamerasını yöneltiyor.

Zakir’in görevi tutuklulara ait bütün mektupları okuyup, varsa ‘sakıncalı’ yerlerini karalayarak sansürlemektir. Günlük hayatı cezaevi ile gizlice gittiği yazarlık kursu arasında geçmektedir.

Yazarlık kursunda verilen ödev için kontrol ettiği mektuplardan birinden çıkan fotoğrafı gizlice almasıyla yaşananlara odaklanan filmin başrollerinde Berkay Ateş ve Saadet Işıl Aksoy yer alıyor.

Ateş ve Aksoy’a ise İpek Türktan Kaynak, Füsun Demirel, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan gibi isimler eşlik ediyor.

Ad Astra

Başrolünde Brad Pitt’in olduğu, James Gray imzalı bilimkurgu filmi “Yıldızlara Doğru” (Ad Astra), yıllar önce ortadan kaybolan kayıp babasının başına ne geldiğini öğrenmek ve gezegenin yaşamını tehdit eden bir gizemi çözmek için Güneş Sistemi’nin uzak köşelerine yolculuk eden bir astronotun hikayesini konu alıyor.

Gray’in senaryosunu Fringe dizisinin senaristlerinden Ethan Gross ile birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt’in yanı sıra şu isimler bulunuyor: Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Ruth Negga, Liv Tyler, Jamie Kennedy, LisaGay Hamilton, John Ortiz, John Finn, Kimberly Elise.

Filmin müzikleri ise Thomas Newman’a ait.

Joker’den iki yeni afiş

Venedik Film Festivali’nden Altın Aslan ile dönen, Joaquin Phoenix’li “Joker” filminden iki yeni afiş yayınlandı.

4 Ekim’de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturuyor.

Phillips’in senaryosunu Scott Silver ile birlikte kaleme aldığı film, alışıldık çizgiroman uyarlamalarının aksine çok daha karakter odaklı bir film olacak.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sanat ve arkeoloji ile hakikati aralamak
Sonraki Haber
Avesta ve Aram'ın kitaplarına yasak