11 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve saldırıda bulunan erkek tutuklandı 

11 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve saldırıda bulunan erkek tutuklandı 

Antalya’da 11 yaşındaki kız çocuğunun yaşadıklarını anlatmasıyla Müslüm I. adlı erkeğin çocuğu istismara maruz bıraktığı, çocuğun annesine de cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Erkek tutuklandı.

Antalya Manavgat’ta 11 yaşındaki E.K. adlı kız çocuğunun yaşadıklarını bir tanıdığına anlatması sonucu, Müslüm I. (58) adlı erkeğin çocuğu cinsel istismara maruz bıraktığı ve çocuğun annesi S.K.’ye cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Müslüm I. nitelikli cinsel saldırı ve taciz suçlarından tutuklandı.

DHA’nın haberine göre 3 yıl önce Urfa’dan Manavgat’a gelen Müslüm I., burada kiraladığı arazide çilek yetiştiriciliğine başladı. Şehre gelirken akrabalık ilişkisi bulunan bir aileyi de tarım işçisi olarak yanına aldı. Aileden A.K.’yi gece bekçisi olarak çalıştıran Müslüm I.’nın, A.K.’nin eşi S.K.’ye cinsel saldırıda bulunduğu, ailenin 11 yaşındaki kızı E.K.’yi de cinsel istismara maruz bıraktığı aktarıldı.

Kız çocuğu, Örenşehir Mahallesi’ndeki bir tanıdığına yaşadıklarını anlattı. Olayın duyulması üzerine Müslüm I. gözaltına alındı. E.K.’nin uzmanlar eşliğinde ifadesi alındı.

‘Öldürmekle tehdit etti’

Anne S.K. de jandarmaya verdiği ifadede, Müslüm I.’nın babasının dayısının oğlu olduğunu söyleyip “4-5 yıldır bana tecavüz ediyordu. Kimseye bir şey anlatmamam için bana, ‘Seni, kocanı ve kızını öldürürüm’ diyordu. Ben de korktum. Zaten yabancı bir yerdeyiz, kimseyi tanımıyorum. Müslüm I., sürekli beni, kocamı ve kızımı dövüyordu. Bana bir bankadan kredi çektirdi. Krediyi de ödemedi, banka şimdi beni icraya verdi” dedi.

Müslüm I, nitelikli cinsel saldırı ve taciz suçlarından tutuklandı.

HABER MERKEZİ