Ana SayfaGüncel‘American Horror Story’nin iki sezonu bir araya geliyor

‘American Horror Story’nin iki sezonu bir araya geliyor

İki ‘American Horror Story’ sezonunun bir araya geleceği açıklandı. Açıklamayı yapan Ryan Murphy, “Ne yapacağımızı biliyoruz; bu önümüzdeki sezon olmayacak ama bunu epey garip bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

American Horror Story’nin yaratıcısı Ryan Murphy, dizinin ilk ve üçüncü sezonları olan “Murder House” ve “Coven”ı aynı evrende kesiştirecek bir sezon kurguladıklarını açıkladı.

Murphy, bir sonraki American Horror Story sezonunda “Coven”daki karakterler ve mitlerin yer alacağını açıkladıktan sonra, söz konusu sezonun “Murder House”la iç içe geçmiş ilginç bir çalışma olacağını duyurdu.

Bant Mag’in haberine göre “Ne yapacağımızı biliyoruz; bu önümüzdeki sezon olmayacak ama bunu epey garip bir şekilde gerçekleştireceğiz” diyen Murphy, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Özellikle dördüncü sezon olan Freak Show‘dan bu yana dizinin eski sezonlarına göndermeler yapan karakter ve bölümlerle karşımıza çıkan American Horror Story’nin şu an yayında olan altıncı sezonu Roanoke‘un böyle bir kesişme üzerine kurgulanacağı tahmin ediliyordu.

Previous post
Kapatılan ajans ve dergiler: Söz veriyoruz gerçekler karanlıkta kalmayacak
Next post
DiCaprio'nun 'Tufandan Önce' belgeseli internette ücretsiz