Ana SayfaKültür-Sanat‘Karanlık Öyküler Defteri’ sergisi Finart Studio’da

‘Karanlık Öyküler Defteri’ sergisi Finart Studio’da

Özlem Tekdemir’in “Öyküler” serisinin üçüncüsü olan "Karanlık Öyküler Defteri" sergisi 14 Ekim’de Kadıköy’deki Finart Studio’da.

İstanbul Kadıköy’de bulunan, sergi ve eğitimlerin yapıldığı bir tasarım atölyesi olan Finart Studio, sanatçı Özlem Tekdemir’in bireysel olarak altı yıldır devam ettirdiği “Öyküler” serisinin üçüncüsü olan Karanlık Öyküler Defteri sergisine ev sahipliği yapacak.

Tekdemir’in yaklaşık altı aylık bir süreçte, deftere karalamalar olarak başlayan Öyküler serisi, günlük ve bireysel hikayelerden yola çıkıyor.

Ruhsal dönüşümler ve hayal kırıklıklarının sonucu beliren Karanlık Öyküler, biçimsel anlamda illüstratif olarak değerlendirilebilecek bir seriden oluşuyor. Bu seri ise insanın kökeninde var olan tekinsiz ve karanlık duygu durumlarından besleniyor.

Sergi, 14 Ekim’de saat 18.30’da başlayacak.

Finart’a dair

Kadıköy Yeldeğirmeni’ndeki Finart Studio atölyesi, farklı çalışma disiplinlerini bir araya getirerek tasarımlar yapan, ortak bir üretim ve paylaşım mekanı yaratmak amacı güdüyor.

Deneysel bir alan olama fikri üzerinden hareket eden atölye, bu kapsamda çalışmalarını Finart/EXHBTN, Finart/DSNG ve Finart/ WRKSHP olarak sürdürüyor.