Ana SayfaGüncelKitap Fuarı’nda 35 yazar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın kitaplarını imzalayacak

Kitap Fuarı’nda 35 yazar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın kitaplarını imzalayacak

HABER MERKEZİ – Barış İçin Yazarlar İnisiyatifi, 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda tutuklu yazarlar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay için yerini alıyor.

12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda tutuklu yazarlar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay unutulmayacak.

Kültür Servisi’nde yer alan habere göre Türkiye Yayıncılar Birliği’nin, Barış İçin Yazarlar adına aldığı stant, imza günleri ve söyleşilere ev sahipliği yapacak.

Stantta Hasan Ali Toptaş, Ayşe Kulin, Burhan Sönmez, Mine Soysal, Murat Özyaşar, Ayfer Tunç, Asuman Susam, Behçet Çelik, Adnan Özyaşçıner, Nermin Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 35 yazar dayanışma amacıyla Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın kitaplarını imzalayacak.

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyon kapsamında tutuklanan, Cumhuriyet Kitap Eki’nden Turhan Günay için de 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda bir etkinlik düzenlenecek. Yazarların, yayıncıların görüşlerini aktaracakları, desteklerini sunacakları bir “açık kürsü” kurulacak etkinlik 13 Kasım Pazar günü 11.00-11.45 saatleri arasında Marmara Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlik süresince bir sosyal medya kampanyası da yapılacak.

Barış İçin Yazarlar standında, dayanışma için Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın kitaplarını imzalayacak yazarların listesi ve stant programı şöyle:

barış-için-yazarlar