Ana SayfaGüncelMHP’li vekil: AKP’yle masaya Aristo mantığıyla değil, Kuantum mantığıyla oturduk

MHP’li vekil: AKP’yle masaya Aristo mantığıyla değil, Kuantum mantığıyla oturduk

HABER MERKEZİ – MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, AKP ile ‘anayasa masası’nda olmalarını ilişkin konuştu, “Aristo mantığı ile değil, ‘O da doğrudur, bu da doğru, ikisi de doğru ama hangisi doğru’ diyen Kuantum mantığı ile oturduk” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile anayasa çalışmalarını yürüten ismi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, devam eden anayasa görüşmeleriyle ilgili konuştu.

T24’ten Hülya Karabağlı’nın haberine göre MHP’li Parsak, masada olmalarını şöyle izah etti:

Masaya ‘Ya bu doğru, ya değil’ diyen Aristo mantığı ile değil,  ‘O da doğrudur,  bu da doğru, ikisi de doğru ama hangisi doğru’ diyen Kuantum mantığı ile oturduk.

MHP’nin işi yokuşa sürmek ya da sorunu çözmek için her şeyi temizlemek yaklaşımıyla hareket etmediğini de ifade eden Parsak, dün akşam itibariyle raporlama çalışmalarını tamamlayıp MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunduklarını söyledi.

Bu çalışmaların ardından AKP ile üçüncü kez bir araya gelme ihtiyacı olmadığını tespit ettiklerini ifade eden Parsak, bu aşamadan sonra liderlerin bir araya gelerek birkaç hususta değerlendirme yapacaklarını söyledi.

  MHP'li Yeniçeri: FETÖ'cü değiliz, bir anarşist kadar başımız dik