Ana SayfaGüncelPFDK Amedspor’a ceza kesti, taraftar cezayı mendil satarak ödedi

PFDK Amedspor’a ceza kesti, taraftar cezayı mendil satarak ödedi

HABER MERKEZİ – PFDK tarafından Amedspor’a verilen cezanın kulübe yüklenmesini istemeyen Direniş Taraftar Grubu üyeleri, statta kağıt mendil satarak ihtiyaç olan parayı topladı.

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta lider konumda olan Amedspor’a kesilen para cezasını kulübün taraftarları ödedi.

Amedspor’a 10’uncu hafta maçında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile karşılaşması sırasında taraftarların attığı tezahürattan dolayı 4 bin TL ceza verilmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezanın kulübe yüklenmesini istemeyen Direniş Taraftar Grubu üyeleri, statta kağıt mendil satarak ihtiyaç olan parayı topladı.

Taraftar Grubu’nun Başkanı Ramazan Tugay, durumu şöyle anlattı:

Karagümrük maçında bazı kendini bilmez kişiler küfür ettiği için kulübe ceza kesildi. Bu ceza taraftar yüzünden verildiyse biz de bu cezayı kendimiz ödeyeceğiz dedik. Bir esnaf beni arayarak cezayı ödemek istediğini söyledi. Biz de bir kısmını kendisinden aldık, bir kısmını da dün oynanan Ofspor maçında kağıt mendil satarak topladık. Bu topladığımız 4 bin TL’yi kulübe teslim edeceğiz.

Tribünlerde küfür edilmesine asla izin vermeyeceklerinin de altını çizen Tugay, “Küfür edene biz ‘dur’ diyeceğiz. Artık kendi önlemlerimizi alacağız” diye konuştu.