Ana SayfaGüncelAmedspor kaptanı Şehmus Özer yaşamını yitirdi

Amedspor kaptanı Şehmus Özer yaşamını yitirdi

HABER MERKEZİ – Amedspor’un kaptanı 36 yaşındaki Şehmus Özer, önceki gece geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Amedpor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Şehmus Özer’in kazadan yaralı kurtulduktan sonra donarak öldüğünü söyledi. Öte yandan TFF, Amedspor’un yarın Gençlerbirliği ile oynaması gereken kupa maçını erteledi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün deneyimli oyuncusu ve takım kaptanı Şeymus Özer’den Malatya’da katıldığı düğün sonrasında haber alınamıyordu.

Özer’den haber alınamaması üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp bilgisi iletilmiş, konu hakkında çalışma başlatılmıştı.

Yapılan araştırmalarda Özer’in kullandığı aracın düğünden sonra Malatya’dan Mardin’e dönerken uçuruma yuvarlandığı tespit edildi.

36 yaşındaki Şehmus Özer’in kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Amedpor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Şehmus Özer’in kazadan yaralı kurtulduktan sonra donarak öldüğünü söyledi.

Amedspor, olayı resmi resmi Twitter ve Faceboook sitesinden şöyle duyurdu:

Başımız sağolsun… Takım kaptanımız, ağabeyimiz Şehmus Özer, geçirdiği trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başımız sağolsun.

Şehmus Özer?

10 Mayıs 1980’de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde doğan Şehmus Özer, profesyonel futbol hayatına 1998 yılında Erganispor’da başladı. Bir yıl sonra Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Ardından Malatyaspor ve Kayserispor’da forma giydi.

2 sezon Gümüşhanespor’da oynadıktan sonra 4 yıl boyunca Mardinspor forması giydi. Sonrasında İzmir takımlarına giden Şehmus Özer, Karşıyaka ve Altay formalarını terletti.

Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor deneyimlerinden sonra İzmir’e geri döndü ve bir sezon Karşıyaka, bir sezon daha Altay’da futbol hayatına devam etti.

Son 3 yıldır Amed Sportif Faaliyetler formasıyla yeşil sahalarda top koşturan Şehmus Özer, bu sezon 18 maçta forma giyerken, 5 gol atmıştı.

Şehmus Özer, 15 Aralık’ta Diyarbakır’da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Amedspor-Fenerbahçe maçında takımına 1 puan kazandıran golü atmıştı.

Amedspor maçı ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şehmus Özer’in trafik kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler’in yarın Gençlerbirliği ile oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçını erteledi.


* Şehmus Özer portresinde dihaber’den yararlanılmıştır.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Berlin'deki saldırıyı IŞİD üstlendi
Sonraki Haber
Proje onaylanırsa 4 bin yıllık antik kent yok olabilir