Ana SayfaGüncelAmedspor taraftarlarından çocuklar için dayanışma kampanyası

Amedspor taraftarlarından çocuklar için dayanışma kampanyası

HABER MERKEZİ – Amedspor Direniş Taraftar Grubu, maddi açıdan zor durumda olan ailelerin çocuklarına kışlık kıyafet ve bot temin etmek için dayanışma kampanyası başlattı.

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’un lideri Amedspor’un taraftarları; Amedspor Direniş Taraftar Grubu dar gelirli ailelerin çocukları için dayanışma kampanyası başlattı.

Direniş Taraftar Grubu, bölge köylerinde okuyan ve maddi durumları iyi olmayan çocuklar için kışlık elbise ve bot temin etmek için kampanya kapsamında ilk olarak Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bir köyde çocukları sevindirdi.

Bütün çocuklara ulaşmayı hedefleyen taraftarların şimdiki durağı ise Ağrı’nın Hamur ilçesine bağlı bir köy.

Bundan sonra Şırnak, Cizre ve Nusaybin gibi yerlerdeki köy çocukları için dayanışmayı büyüteceklerini dile getiren Direniş Taraftar Grubu Başkanı Ramazan Tugay halktan kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Tugay kampanyaya dair şunları söyledi:

Direniş taraftar grubu olarak yalnızca bir spor takımı taraftarı olarak endeksli değiliz. Tabii ki diğer vatandaşlarımızın katkılarıyla mücadelemizi büyüteceğiz. Şuan sadece Ağrı’daki köy öğrencileri için çalışıyoruz. Ağrı’dan sonra Şırnak, Hakkâri, Cizre ve ardından tüm bölgedeki köy çocukları için yardım toplayacağız. Biz kendi sosyal medya hesaplarımızdan duyurularda bulunduk. Yurt dışında bulunan insanlar ve burada bulunan sağduyulu vatandaşlar kendi aralarında para gönderiyorlar.