Ana SayfaGüncelErdoğan’dan Bab açıklaması: Bitti bitiyor

Erdoğan’dan Bab açıklaması: Bitti bitiyor

HABER MERKEZİ – ‘Fırat Kalkanı’ operasyonu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “El-Bab kuşatılmış vaziyette, bitti bitiyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in Kiraz ilçesinde konuştu.

Erdoğan İzmir’de bugün yaptığı üçüncü konuşmasında da IŞİD’in yakarak öldürdüğünü iddia ettiği askerlere ilişkin açıklama yapmadı.

37 askerin yaşamını yitirdiği Türkiye’nin Suriye’de yürüttüğü ‘Fırat Kalkanı’ operasyonuna ilişkin konuşan Erdoğan, Bab’ın kuşatıldığını söyledi.

Erdoğan’ın konuya ilişkin konuşmasından satır başları şöyle:

Büyük devlet, işte bu günlerde belli olur, büyük devlet bu operasyonlarda belli olur. Rabb’imiz ne diyor ‘Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz.’ Şimdi, bizim şehitlerimiz ölü değil, diri. Dolayısıyla onlar şu anda bizi görüyor, onlar bizi şu anda dinliyor. Onun için ne mutlu onların annelerine babalarına.

Sabır, sabır, sabır… Gaziantep’te bir düğün merasiminde 56 kişiyi şehit ettiler. Gittik, hastaneleri ziyaret ettim, hallerini gördüm, o yavruların, annelerin hallerini gördüm. Ve o olaydan sonra dedik ki ‘Artık daha sabır yok, gireceğiz’ dedik.

El Rai’den girdik ve ‘Devam edeceğiz.’ dedik. El-Bab’a doğru indik, şu anda El-Bab kuşatılmış vaziyette, bitti bitiyor. Çünkü bu millet zulm etmez ama bu millet, zulme de razı olmaz ve şu anda yaptığımız budur.

Previous post
Bu yol güneş enerjisinden elektrik üretiyor
Next post
Twitter ‘son dakika’ bildirimine hazırlanıyor