Ana SayfaGüncelHamile kadına saldıran zanlının kimliği belli oldu

Hamile kadına saldıran zanlının kimliği belli oldu

HABER MERKEZİ – Manisa’da hamile olan Ebru Tireli’ye parkta spor yaparken saldıran kişinin gözaltına alınan Mehmet T. olduğu ve daha önce de bir kadına saldırdığı ortaya çıktı.

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 4 aylık hamile olan Ebru Tireli’ye parkta spor yaparken saldıran kişinin kimliği belli oldu.

Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’in talimatıyla saldırganın yakalanması için ‘özel ekip’ görevlendirildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgileri de değerlendiren bu ekip, önce saldırganın eşkalini ve kullandığı aracın plakasını belirledi.

Bu kapsamda Tire ilçe merkezinde babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalışan Mehmet T., olayın faili olduğu iddiasıyla dün akşam saatlerinde yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet T. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi, olay anında başka yerde bulunduğunu iddia etti.

Buna karşın araç plakasından ulaşılan Mehmet T.’yi hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etti.

Mehmet T., Emniyetteki işlemlerinin sona erip sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Daha önce de bir kadına saldırmış

Mehmet T. hakkında açıklama yapan komşuları ise zanlının yaklaşık 6 ay önce yine aynı bölgede yürüyen bir kadına “Burada ne işin var. Çabuk evine git” diye bağırdığının konuşulduğunu ancak bununla ilgili yasal işlem yapılıp yapılmadığından haberdar olmadıklarını söyledi.