Ana SayfaGüncelAnkara’daki saldırgan erkeğin 3’ü cinsel istismardan 48 suç kaydı var

Ankara’daki saldırgan erkeğin 3’ü cinsel istismardan 48 suç kaydı var

HABER MERKEZİ – Ankara’da geçen hafta özel halk otobüsünde cinsel saldırıda bulunan İbrahim Tuncay adlı şoför hakkında 3’ü cinsel istismar olmak üzere 48 suç dosyasının olduğu ortaya çıktı.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde geçen hafta özel halk otobüsünün İbrahim Tuncay adlı şoförü bir kadına cinsel saldırıda bulunmuş ve ardından gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

  Ankara'da halk otobüsü şoföründen yolcuya cinsel saldırı ve 'Boğazını keserim' tehdidi

Tuncay hakkında üç ayrı cinsel istismar suçundan yargılandığı ve  ‘hakaret, tehdit ve mala zarar’ gibi suçlardan hakkında açılmış 48 dosyasının olduğu öğrenildi.

Hürriyet’in haberine göre, cinsel saldırıya maruz bırakılan kadının avukatı Hüsniye Şimşek’in başsavcılığa verdiği dilekçede, İbrahim Tuncay’ın “öldürme kastıyla” hareket ettiğini belirtti.

Dilekçede, “Hakkında onlarca suçtan dosya bulunduğu ve suç işlemeyi, yasalara karşı koymayı itiyat haline getirdiği görülecektir” ifadelerine yer verildi.

Esnaf Odası’ndan da şikayetçi olundu

Avukat Şimşek, ayrıca olay sonrası kadın ile saldırgan arasında “ilişki olduğunu” iddia eden Ankara Şehiriçi Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Kurtuluş Kara hakkında da şikayetçi oldu.

Kadına cinsel saldırıda bulunulan aracın da ‘delillerin yok edilmesi amacıyla’ hemen temizlenerek sefere çıkarıldığı belirtilerek Oda Başkanı Kara hakkında ‘delilleri karartma, adliye makamları yanıltma, iftira ve hakaret’ suçlarından soruşturma açıldı.

  Cinsel saldırıya uğrayan kadın: 'Toplu taşımayı güvenli zannediyordum'
Previous post
'15 Temmuz' paraları piyasada
Next post
Davutoğlu: Gülen'le Sayın Erdoğan'ın talimatıyla görüştüm