Ana SayfaGüncelBahçeli: MHP’li vekiller teklife ‘evet’ diyerek Türkiye’nin önünü açtı

Bahçeli: MHP’li vekiller teklife ‘evet’ diyerek Türkiye’nin önünü açtı

HABER MERKEZİ – Meclis’ten geçerek referanduma sunulan ‘başkanlığı’ da içeren anayasa değişiklik teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “MHP milletvekilleri anayasa değişikliğine olumlu oy kullanarak Türkiye’nin önünü açmışlardır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’ten geçen anayasa değişiklik teklifi ve referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, şunları söyledi:

MHP, TBMM’de göstermiş olduğu ahlaki duruşun, olgun ve sorumlu tavırla birlikte isabetli kararın aynısını referandum sürecinde de ortaya koyacaktır. Bütün yıkıcı propaganda ve saldırılara rağmen, MHP milletvekilleri anayasa değişikliğine olumlu oy kullanarak Türkiye’nin önünü açmışlardır.

İstek ve arayışımız milli huzur ve kardeşliğin tesisi, istikrar ve güvenliğin temin ve tahkimidir. İftiharla söylemek isterim ki bildik mahfiller aracılığıyla, sosyal medya başta olmak üzere, her zemin ve sahada telkin ve tahrik altına alınmaya çalışılan milletvekillerimiz, dava adamlığının ve dik duruşun ne demek olduğunu dosta düşmana ispatlamışlardır. Bundan sonra söz ve karar Türk milletinindir.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kayyum, 'Alo Şiddet Hattı'nı da kapattı
Sonraki Haber
Makinaların 'eko' programları neden bu kadar uzun?