Ana SayfaGüncelBir kadın erkek arkadaşı tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı

Bir kadın erkek arkadaşı tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı

HABER MERKEZİ – Rize’de M.K. isimli erkek kız arkadaşının çayına uyku ilacı koyduktan sonra cinsel saldırıda bulundu, saldırı anını internette dolaşıma soktu. Kadının babası ise olayı öğrenmesi üzerine M.K.’nın cinsel organını kesti. 

Rize’nin Fındıklı ilçesinde yaşayan M.K. isimli erkek kendisi gibi Ordu Üniversitesi’nde okuyan kız arkadaşının çayına uyku ilacı attıktan sonra cinsel saldırıda bulundu ve bu anları da videoya kaydetti.

M.K. ayrıca kaydettiği görüntüleri internette yayınladı.

Haftasonu tatilinde ailesinin yanına giden ve burada intihar girişiminde bulunan genç kadın, ailesinin çabaları ile kurtarıldı.

Kadın tedavisinin ardından yaşadıklarını babasına anlattı.

Bunun üzerine genç kadının babası kızına cinsel saldırıda bulunan M.K.’yı arayarak görüşmek istediğini söyledi. Fındıklı’da görüşme yerine giden M.K. ile kısa bir süre konuştuktan sonra baba ve yanındaki kişiler, M.K.’nın cinsel organını kesti.

Ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan M.K.’nın ifadesi henüz alınmazken, genç kadının babası ise polisler tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

 

Previous post
Filipinler devletinden kadınlara ücretsiz doğum kontrol hapı
Next post
Coen kardeşlerden Western dizisi