Ana SayfaGüncelKatliam öncesi Reina’nın hesabına gelen esrarengiz mesajlar

Katliam öncesi Reina’nın hesabına gelen esrarengiz mesajlar

HABER MERKEZİ – Ortaköy Katliamı’nda saatler önce Reina’nın Facebook’ta yeni yıl mesajlarına ayırdığı sayfaya ‘Woo George’ ismini kullanan bir kişi tarafından “Sizi istiyorummm” ve “Dövüşe 5 kalaa” şeklinde 2 mesaj yazıldığı ortaya çıktı. Mesajlar yazılmadan hemen önce açıldığı anlaşılan hesap kapatıldı ama aynı isim ve fotoğrafla açılan bir başka hesap hala açık. Hesabın kapağında ise “Tiger’s of İslam” yazılı.

İstanbul Ortaköy’de bulunan ünlü gece kulübü Reina’ya IŞİD tarafından düzenlenen ve 39 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının ardından Reina’nın Facebook hesabındaki bir ayrıntı dikkat çekti.

Saldırı öncesi Reina’nın Facebook’ta yeni yıl mesajlarına ayırdığı sayfaya, ‘Woo George’ ismini kullanan bir kişi tarafından “Sizi istiyorummm” ve “Dövüşe 5 kalaa” şeklinde 2 mesaj yazıldığı fark edildi.

Saldırı öncesi Reina’nın sayfasını kullananların dikkatini çekmeyen mesajlar, katliamın gerçekleşmesinden sonra hem mevcut kullanıcıların hem de başsağlığı paylaşımı için sayfaya girenler tarafından şüpheli bulundu.

“Sizi istiyorummm” ve “Dövüşe 5 kalaa” şeklindeki iki mesajı atan hesabın mesajlar yazılmadan önce açıldığı ve mesajlar sonrası da kapatıldığı tespit edildi.

Fakat aynı isim ve fotoğrafla açılan bir başka hesaba ise ulaşılabiliyor. Hesabın kapağındaki silahlı kişilerin fotoğrafının üzerinde ise “Tiger’s of İslam” yazılı.

Bu hesaptan atılan mesajlar katliamın planlamasını, nasıl ve ne zaman yapılacağını önceden bilinip bilinmediği ve saldırının mesajını mı taşıdığı sorularını akıllara getirdi.

  Ortaköy Katliamı: Saldırıyı IŞİD üstlendi
Previous post
Zonguldak'ta kadına yönelik saldırıya 32 yıl hapis istemi
Next post
Öğrencisini cinsel istismara maruz bırakan öğretmen görevden uzaklaştırıldı