Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu hatırlattı: 15 gün geçti, askerler yandı mı hayatta mı kimsenin haberi yok

Kılıçdaroğlu hatırlattı: 15 gün geçti, askerler yandı mı hayatta mı kimsenin haberi yok

HABER MERKEZİ – Partisinin il başkanları toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD’in yakarak öldürdüğünü iddia ettiği askerleri hatırlattı ve “15 gün geçti askerler yandı mı hayatta mı kimsenin haberi yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD’in kaçırdığı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu iki askeri yakarak öldürdüğünü iddia ettiği videoyu hatırlattı, “15 günden beri inceliyorlar. 15 gün geçti askerler yandı mı hayatta mı kimsenin haberi yok” dedi.

Partisinin il başkanları toplantısında konuşan CHP lideri, artan saldırılara ve can kayıplarına değindiği konuşmasında, IŞİD’in yakarak öldürdüğünü iddia ettiği askerleri de gündeme getirerek şunları ifade etti:

IŞİD’in kaçırdığı askerlerimizin yakıldığı iddiaları var. Hükümete ‘Açıklayın, doğrusu nedir?’ dedik. 15 günden beri inceliyorlar. 15 gün geçti askerler yandı mı hayatta mı kimsenin haberi yok.

Uçaklarla geldiler bizim askerlerimizi şehit ettiler. Uçaklar hangi ülkenin belli değil.

Bir büyükelçiyi Ankara’da vurdular, bir polis vurdu. 15 dakika içerisinde bunun FETÖ’cü olduğunu ilan ettiler. Bunu biliyorsun da 15 Temmuz’dan beri bir sürü adam attın da bunu neden atmadın? Bu soruyu kimse sormuyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
ABD istihbaratı: Putin, seçimi Trump'ın kazanabilmesi için siber kampanya yürüttü
Sonraki Haber
İhraç edilen barış imzacısı akademisyen Selim Temo: 'Berxwedan jiyan e!'