Ana SayfaGüncelSaldırgan, katliamın ardından oğlunu da alıp kaçmış

Saldırgan, katliamın ardından oğlunu da alıp kaçmış

HABER MERKEZİ – Ortaköy’deki katliamın ardından saldırıyı gerçekleştiren Özbek asıllı Abdulgadir Masharipov’un dört yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edildi.

İstanbul Ortaköy’de bulunan ünlü gece kulübü Reina’ya yeni yılın ilk saatlerinde 39 kişiyi katleden saldırganın oğlunu da alarak kaçtığı iddia edildi.

Hürriyet’ten Toygun Attila’nın İstanbul polisine dayandırdığı haberine göre saldırgan Masharipov, katliamı gerçekleştireceği 31 Aralık akşamı eşine, “Helalleşelim” diyerek evden ayrıldı. Masharipov, katliamın ardından ise eşi ve çocuklarının getirildiği Zeytinburnu’ndaki eve döndü ve buradan 4 yaşındaki oğlunu alarak kayıplara karıştı.

İstanbul polisi, Çarşamba günü Maltepe’de bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda Masharipov’un eşi gözaltına alındı. Masharipov’un 1.5 yaşındaki kızı ise korumaya alındı.

Habere göre İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde gözaltına alınan Mashoripov’un eşinin verdiği bilgiler ışığında IŞİD’in İstanbul’daki hücreleri ve katliamda saldırgana yardım ettiği düşünülen kişilere ulaşılmaya çalışılıyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kıbrıs görüşmelerinde Juncker'den Çavuşoğlu'na: 'Para lazım olunca bizi hatırlarsınız'
Sonraki Haber
Yeni bir mutfak yerine kızıyla dünyayı gezmeyi tercih eden bir kadın: Evie Farrel