Ana SayfaGüncelTrump’ı bilen falcıdan Erdoğan ve referandum kehaneti

Trump’ı bilen falcıdan Erdoğan ve referandum kehaneti

HABER MERKEZİ – Trump’ın seçimi kazanacağını bildiği belirtilen Hong Konglu falcı Priscilla Lam, son kehanetlerini CNN International’a anlattı. Lam’ın falına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini de getirecek olan Anayasa değişikliği referandumunda ‘umduğunu bulamayacak’.

Donald Trump’ın geçen 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerini kazanacağı kehanetinde bulunan Hong Konglu falcı Priscilla Lam, CNN International’a haber oldu.

CNN’nin haberine göre Priscilla Lam, bu kez Rusya, Almanya ve Filipinler liderlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da falına baktı.

Duvar’ın aktardığı habere göre Lam’ın Erdoğan’la ilgili kehanetleri şöyle:

At yılında dünyaya gelen Erdoğan’ın doğum günündeki astrolojik elementi su. Bahar bu grup için hiç de iyi çıkmayacak. Zira baharda çiçekler açar ve bütün suyu alır. Erdoğan, güçlerini artırmayı hedefleyen Nisan referandumunu kaybedecek. Erdoğan’ın gözleri, insanlardan çok fazla destek görmediğini açık ediyor. Ağzının etrafındaki çizgiler ise hükümettekilerin güvenilmez olduğunu gösteriyor. Erdoğan için iyi bir yıl olmayacak.