Ana SayfaDünyaYeni bir mutfak yerine kızıyla dünyayı gezmeyi tercih eden bir kadın: Evie Farrel

Yeni bir mutfak yerine kızıyla dünyayı gezmeyi tercih eden bir kadın: Evie Farrel

HABER MERKEZİ – Avustralyalı Evie Farrel birikimini yeni bir mutfak için harcamaktansa dünyayı gezmeyi  tercih eden bir kadın. 6 yaşındaki kızı ve sırt çantasıyla birlikte dünyanın yollarını adımlıyor.

Evie Farrel’in dünyayı gezme hikayesi 42 yaşındaki yakın kadın arkadaşını kanserden kaybetmesiyle başlıyor.

Avustralya’nın Sidney kentinde halkla ilişkiler danışmanlığı yapan 43 yaşındaki Farrel, yaşadığı kayıbın ardından hayatın çok kısa olduğunu fark ediyor.

Daily Mail Australia’ya konuşan Farrel, “Kız arkadaşımı kanserden kaybettim. O harika bir insan, mükemmel bir kadındı ve 2 çocuğu vardı. Her şeyi yapabilirken hayatının her anını yakalayarak büyük bir hatıra bıraktı” diyor.

2016’nın Şubat ayında kızı Emily ile birlikte yola çıkan Farrel, yakın zamanda da geri dönmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söylüyor.

Anne – kız son 11 ay içinde Endonezya, Malezya, Singapur, Tayland, İngiltere, Çin, Fransa ve Vietnam da dahil olmak üzere 13 ülkeyi ziyaret etmiş.

‘30 bin dolarlık birikimini yeni bir mutfağa harcamaktansa, bunun yerine 6 yaşında olan kızıyla dünyayı gezmeyi’ tercih eden Farrel, şunları dile getiriyor:

Burada bir şeyler alabilmemizi sağlayacak parayı kazanmak için her gün masa başında oturmaktan daha fazla yapılacak şeyler var. Bütün bir yıl boyunca sırt çantasıyla birlikte seyahat ettik… Ve artık eski hayat tarzımıza geri dönmemin bir yolu yok.

Dünyayı gezmek için yola çıkan ikilinin yolculuklarını mumpacktravel adlı web sitesi ile instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Previous post
Saldırgan, katliamın ardından oğlunu da alıp kaçmış
Next post
Mültecilere tekme atan kameramana hapis cezası