Ana SayfaGüncelBanu Güven’den İrfan Değirmenci’ye destek: Aramıza hoş geldin, buralar daha iyi

Banu Güven’den İrfan Değirmenci’ye destek: Aramıza hoş geldin, buralar daha iyi

HABER MERKEZİ – Gazeteci Banu Güven’den Anayasa referandumunda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladığı için Kanal D tarafından işine son verilen haber spikeri İrfan Değirmenci’ye destek geldi. Güven, “İrfan arkadaşımız da hoş geldi aramıza. Buralar daha iyi valla” dedi.

‘Başkanlık sistemi’ni de içeren anayasa değişikliği referandumunda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladığı için Kanal D tarafından işine son verilen haber spikeri İrfan Değirmenci’ye hem izleyicileri hem de meslektaşlarından destek gelmeye devam ediyor.

OHAL KHK’sı ile kapatılan İMC TV’nin haber spikeri Banu Güven de Değirmenci’yle dayanışma açıklaması yaptı.

İMC’den önce çalıştığı NTV’de işine siyasi gerekçelerle son verilen Banu Güven, dihaber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Geçmiş olsun diyorum öncelikle kendisine. Şaşırdık mı peki? Hayır. Medya her geçen gün daha da acınacak hale geldi. Bir kere Türkiye’de medya kurumlarının üzerinde ne kadar büyük bir baskı olduğunu gösteriyor.

İrfan arkadaşımız da hoş geldi aramıza. Buralar daha iyi valla. Evet geçinmek zor. Alternatif bir takım yollarla sesimizi duyurmaya devam ediyoruz.

İrfan’ın çok sağlam bir takipçisi var. Onlar öyle ya da böyle kendisini takip etmeye devam edecek. Benzer tecrübeyi yaşamış biri olarak bunu gördüm. Ben Doğan Medya Grubu’nun da içinde bulunduğu durumdan hiç hoşnut olmadığına eminim.

  İrfan Değirmenci: Soma'dan, Cumartesi Anneleri'nden helallik aldım; vicdanım rahat

 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Riff Cohen'den Türkiye turnesi: 4 konser birden
Sonraki Haber
Almanya yeni cumhurbaşkanını seçti