Ana SayfaÇalışma Yaşamı🍫Dünyanın en tatlı işini yapmak isteyenler için: Çikolata çeşniciliği

🍫Dünyanın en tatlı işini yapmak isteyenler için: Çikolata çeşniciliği

HABER MERKEZİ – Dünyanın en büyük çikolata markalarından Mondelez International şirketi dünyanın en tatlı işi olan çikolata tadımı için yeni çalışanlar aradığını duyurdu.

Dünyanın en tatlı işini yapmak ister misiniz?

Cadbury, Milks, Prince ve Oreo gibi çikolata markalarını bünyesinde barından Mondelez International şirketi çikolata tutkunlarının ilgisini çekecek bir iş ilanı verdi.

BBC’de yer alan habere göre şirket profesyonel olarak çikolata tadacak bir eleman aradığını duyurdu.

Çikolata çeşnicisi olarak tanımlanacak işe göre başarılı adaylar yeni çikolata ürünlerini deneyecek, geliştirilmesine yardım edecek ve yeni ürünlerin dünyaya yayılmasında rol oynayacak.

İşe uygun görülerek seçilen aday İngiltere’nin Reading kentinde Mondelez şirketi binasında, Salı-Perşembe günleri arasında yarım zamanlı ve 12:15-14:45 saatleri arasında çalışacak.

Mondelez International tarafından sosyal ağ sitesi LinkedIn’de yapılan duyuruda aranan elemanın özellikleri; şekerlemeyi seven, dürüstçe görüşlerini açıklayan ve yeni yaratıcı ürünleri denemeye hevesli olarak sıralandı.

Adayın çikolata ve kakao içeceklerini tadabilmesi ve bu ürünleri tanımlamak için geniş bir sözcük dağarcığına sahip olması talep ediliyor.

Bu ‘tatlı’ işe buradan başvurabilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Cem Yılmaz'dan akademisyenlerin ihracına tepki, 'trol'lere yanıt
Sonraki Haber
Ortaköy katliamı ile ilişkisi olduğu belirtilen 9 kişi tutuklandı