Ana SayfaGüncelEngelli kadına AVM’de cinsel saldırı

Engelli kadına AVM’de cinsel saldırı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kas hastası bir kadın, bir AVM’nin engelli tuvaletinde cinsel saldırıya maruz bırakıldı. Erol G. isimli erkek “nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuklandı.

İstanbul’da 12 yıl önce kas hastalığına yakalanarak, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamaya başlayan bir kadın, internet üzerinden tanıştığı Erol G. isimli erkeğin cinsel ilişkiye girme teklifini reddedetti.

Hürriyet’ten İsmail Saymaz’ın haberine göre teklifi reddeden kadın Esenyurt’ta bulunan AVM’nin engelli tuvaletine gitti. Bunun üzerine arkasından tuvalete giren Erol G., kadını cinsel saldırıya maruz bıraktı.

Cinsel saldırı sonrası kadın, baygınlık geçirdi. Ayıldıktan sonra hastaneye giden kadının kanaması durdurulamadı.

İç kanama riskine karşılık ameliyata alınmak istenen kadın, kas hastalarının anestezi sonrasında ayılmama ihtimali olduğu için ameliyat edilemedi.

Cinsel saldırıdan tutuklandı

Kadının şikayeti üzerine aynı gün hastanede gözaltına alınan Erol G., ertesi gün tutuklandı.

Erol G. hakkında “nitelikli cinsel saldırı” ve “cebir, tehdit ve hile ile kandırarak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Erol G., mahkemedeki ifadesinde suçlamaları reddetti.

‘Hayatla bağım koptu’

Hürriyet’te konuşan kadın, ilk iki duruşmaya katılmadığını ancak 13 Şubat’ta görülecek duruşmaya gideceğini ifade ederek şunları söyledi:

Benim hayatım zaten çok zordu. Bu olaydan sonra hayatla bağım koptu. Çırpınıyorum… İnsanlara karşı inancımı ve güvenimi yitirdim. Bir kadının başına gelebilecek en zor şeyi yaşadım. Tecavüz, başa gelmeden anlaşılmıyormuş.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Cinsel saldırıya direndi diye şiddete uğrayan kadın için yardım kampanyası
Sonraki Haber
Konya'da 'IŞİD propagandası'ndan gözaltına alınan 9 kişi serbest