Ana SayfaGüncelEngelli kadına cinsel saldırıda bulunan erkeğe delillere rağmen tahliye talebi

Engelli kadına cinsel saldırıda bulunan erkeğe delillere rağmen tahliye talebi

HABER MERKEZİ – İstanbul’da bir AVM’nin engelliler tuvaletinde cinsel saldırıya maruz kalan tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kas hastası kadının davasında Savcı, zanlı Erol G. için tahliye talep etti. Mahkeme heyeti talebi reddederek, duruşmayı erteledi.

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir AVM’nin engelliler tuvaletinde tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kas hastası kadının cinsel saldırıya maruz bırakılmasına ilişkin açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Bakırköy 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada, Erol G.’nin “Daha önce rızası ile birlikte olduk” şeklinde kendini savunması üzerine Savcı, tahliye talep etti.

“Taciz mektuplarla sürüyor”

Karşı koymaya çalıştığı için iç kanama geçirdiğini söyleyen kadın, savcının bu skandal niteliğindeki talebine karşın şunları söyledi:

Sanık mektuplarla tacizi sürdürüyor. Dışarıda yeterince suçlu var, bir suçlu daha eklenmesin.

Ancak mahkeme heyeti Savcı’nın talebini reddederek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

“Delillere rağmen tahliye talebi şaşırttı”

Kadının avukatı Eren Keskin, Savcı’nın tahliye talebi karşısında yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle anlattı:

Erkek arkadaşı dahi olsa, bir kadının vücuduna isteği dışında yapılan her hareket cinsel saldırıdır. Evlilikte dahi tecavüz suçtur. Müvekkilim cinsel saldırı nedeniyle yaşamını yitirebilirdi. Kas hastası olduğu için ameliyat edilemiyor. Savcının bütün bu delillere rağmen tahliye talebinde bulunmuş olması beni çok şaşırttı.

  Engelli kadına AVM'de cinsel saldırı

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
NASA'dan Dünya'yı teğet geçen asteroid için uyarı
Sonraki Haber
'Tersine Dünya Okulu': Müfredatın yok saydığı dersler burada, giriş sınavsız, ödev yok