Ana SayfaGüncelEvinde uyurken bulunan genç konuştu: Memlekette uyumak bile sorun oldu

Evinde uyurken bulunan genç konuştu: Memlekette uyumak bile sorun oldu

HABER MERKEZİ – Bolu’da kendisinden 2 gündür haber alınamadığı iddia edilen ve evinde uyurken bulunan üniversite öğrencisi genç, Gazete Karınca’ya konuştu. Haberlerin tam olarak yansıtıldığı gibi olmadığını söyleyen Yılmaz, uykusunun ‘biraz ağır olduğunu’ belirterek ülkedeki duruma dikkat çekti ve “Bu ülkede uyumak bile sorun oldu” dedi.


Haber: PELİN ÖZKAPTAN


Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencisi 20 yaşındaki Furkan Faik Yılmaz’dan 2 gündür haber alamayan arkadaşı durumu polise bildirdi.

Üniversite öğrencisinin evine giden polis ekipleri evden ses gelmeyince itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Evin kapısını çilingir yardımıyla açan ekipler, merakla aranan üniversite öğrencisini evinde uyurken buldu.

Ancak konuyla ilgili kendisine ulaştığımız Yılmaz, olayın tam da yansıtıldığı gibi olmadığını söyledi, esasında neler olduğunu Gazete Karınca’ya anlattı.

‘Uykum ağır olduğu için kapıyı duymadım’

İki gün boyunca uyumak gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen Yılmaz şunları söyledi:

İki boyunca hiç haber alınamama, uyuma gibi bir durum yok. Arkadaşımın telefonlarını iki gün açmadım. O da eve gelmiş. Şansa ben de uyuyordum. Uykum da ağır olduğu için duymadım kapıyı. O da 2 gün arayıp açmayınca, üzerine bir de kapıyı açmayınca telaşa kapılmış. Böyle bir durum yaşandı.

‘Memlekette uyumak bile sorun oldu’

“Ülkede her şey normalmiş gibi böyle bir haberin öne çıkması bayağı komik” diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sonlandırdı:

Bu memlekette uyumak bile sorun oldu, başka da bir diyeceğim yok.