Ana SayfaDünyaFransa’da 4 polis cinsel saldırıdan gözaltına alındı

Fransa’da 4 polis cinsel saldırıdan gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Fransa’da 4 polis, 22 yaşındaki bir gence cinsel saldırıda bulunmaktan gözaltına alındı. Saldırıya dair başlatılan soruşturma kapsamında kamera kayıtları incelenip, görgü tanıkları dinlenecek.

Fransa’nın başkenti Paris’te 22 yaşındaki bir genç 4 polis tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı.

Sputnik’in haberine göre Fransa İçişleri Bakanı Bruno Le Roux yaptığı yazılı açıklamada, Paris’in kuzeyinde yer alan Seine-Saint-Denis’de, 22 yaşında bir gence copla toplu tecavüz etmekle suçlanan 4 polisin Perşembe gününden bu yana gözaltında tutulduğunu duyurdu.

“Saldırı iddialarının açığa kavuşması için inceleme başlattık” diyen Roux bu kapsamda, birçok görgü tanığının ifadelerine başvurulduğunu ve kamera görüntülerinin incelendiğini kaydetti.

Açıklamada, “İddiaların doğrulanması durumunda gereken cezanın verilecek” ifadesine yer verildi.

‘Saldırı, yoldan geçen biri tarafından görüntülendi’

Saint-Saint-Denis banliyösünün Aulnay-sous-Bois bölgesinde, 4 polis memurunun Perşembe günü rutin kimlik kontrolü yaptığı sırada, 22 yaşındaki ismi açıklanmayan gence copla tecavüz ettiği belirtilmişti. Olay sonrasında genç ambulansla hastaneye kaldırılmış ve durumunun ciddi olduğu bildirilmişti.

Hastanede tedavisi süren gence 60 gün iş göremez raporu verilirken, tecavüz, olay sırasında yoldan geçen bir vatandaşın amatör kamerası tarafından da kaydedilmişti. Bobigny Savcılığı da olaylar üzerine 4 polis hakkında toplu tecavüzden soruşturma açmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ressam Gor'un ilhamı: Bitlis'te soykırımdan kurtulmayı başaran Avetisyan ailesinin hikayesi
Sonraki Haber
Kayyum 'Kadın' ve 'Barış' parklarının adını değiştirdi