Ana SayfaDünyaİtalya Kuzey Ligi Partisi Başkanı: Türk bakanlar İtalya’ya hoş gelmezler

İtalya Kuzey Ligi Partisi Başkanı: Türk bakanlar İtalya’ya hoş gelmezler

HABER MERKEZİ – İtalya’nın sağcı Kuzel Ligi Partisi Başkanı Matteo Salvini, Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan krize dair yaptığı açıklamada, “Türk bakanlar İtalya’ya hoş gelmezler” ifadesini kullandı.

İtalya’nın sağcı Kuzey Ligi (Lega Nord) Partisi Başkanı Matteo Salvini, Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan diplomatik krize ilişkin açıklama yaptı.

Salvini, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hollanda’ya ‘Nazi’ ve ‘Faşist’ diyerek saldırıp, ‘Allah büyüktür’ diye bağırması, herkes için tehdit içeriyor” görüşünü dile getirdi. Salvini, “Türk bakanlar İtalya’ya hoş gelmezler. Türkiye Avrupa değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır” ifadesini kullandı.

Matteo Salvini’nin açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hollanda’ya ‘Nazi’ ve ‘Faşist’ diyerek saldırıp, ‘Allah büyüktür’ diye ‘bağırması’ herkes için tehdit içeriyor. Aynı zamanda, Avrupa Birliği aynı Türk rejimine milyarlarca dolar doldurmaya devam ediyor: Ayıp! Türk bakanlar İtalya’ya hoş gelmezler. Türkiye Avrupa değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır.

Previous post
Kılıçdaroğlu referandumda 'evet' çıkarsa istifa edecek mi?
Next post
Erdoğan'dan Hollanda'ya: Ey Rutte sen daha demokrasiyi öğrenememişsin