Ana SayfaGüncelCinsel istismara maruz kalan çocukların anneleri: ‘Tedirginiz, cezalandırılsın’

Cinsel istismara maruz kalan çocukların anneleri: ‘Tedirginiz, cezalandırılsın’

HABER MERKEZİ – Nusaybin’in Akarsu köyünde S.M. isimli bir erkeğin kız çocuklarına sosyal medya üzerinden cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Çocukları cinsel istismara maruz bırakılan kadınlar S.M.’nin cezalandırılmasını ve köy halkının bu duruma tepki göstermesini istiyor.

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Akarsu köyünde yaşayan kadınlar, aynı köyde yaşayan S.M. isimli erkeğin kız çocuklarına sosyal medya üzerinden cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Gazete Şûjin’in haberine göre kadınlar, S.M.’nin 20 gün süresince bir kadın ismiyle sahte hesap açtığını ve çocukları ekleyerek fotoğraflarını gönderdiğini belirtti.

14 yaşındaki çocuğunun bu nedenle psikolojisinin bozulduğunu belirten bir kadın şunları söyledi:

Aynı köyde yaşadığımız Serdar adlı kişi, bir sahte hesapla facebook üzerinden kızıma fotoğraf gönderdi. Fotoğrafın hangi evde çekildiğine bakınca kim olduğunu anladım. Benim kızımın psikolojisi bozuldu, bunu sadece benim kızıma değil birkaç kız çocuğuna daha yaptığını biliyorum. Bu adamın cezalandırılmasını ailesinin ve köyde yaşayanların tepkilerini göstermesini istiyorum.

Diğer bir kadın ise 16 yaşındaki kızının da aynı şekilde istismara maruz bırakıldığını belirterek, “Kızımın psikolojisi iyi değil. Biz de korkuyoruz. Bu adamla aynı köyde yaşıyoruz ve tedirginiz bu yüzden” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Bir kent, bir insan, bir şair ve şiir: 'Paterson'
Sonraki Haber
Duygu faşizmi