Ana SayfaGüncelHollanda’yı protesto etmek için ineğini kesecek

Hollanda’yı protesto etmek için ineğini kesecek

HABER MERKEZİ – İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Hollanda’yı protesto etmek için Hollanda’dan gelen ineğini keseceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Üyesi ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Hollanda’yı protesto etmek için ilginç bir yola başvurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumunda konuşan Sipahi Hollanda’yı kınadığını ve Emirli’deki çiftliğinde bulunan Hollanda cinsi ineklerden 1’ini keseceğini söyledi.

“Kime süt verecekse versin”

Sipahi, şunları söyledi:

Bakanlarımızın hiç tehdit oluşturmadığı halde sınır dışı edilmesini kabullenemiyorum. Emirli’de bir çiftliğim var. Hollanda ineğim de var. Çok da güzel süt veriyordu ama bundan sonra kime süt verecekse versin. Allah onları bildiği gibi yapsın.

Bunun üzerine Meclis Başkanı Ahmet Selamet, “Kes hepimizi bir çağır o zaman. Evet arkadaşlar, Hüseyin Bey ineğini kesecek biz de yiyeceğiz inşallah” dedi. Sipahi ise “Ben ineği kesiyorum. Bahara doğru sizi çağırayım” cevabını verdi.