Ana SayfaGüncelMichael Rubin’in ‘Erdoğan yolun sonuna geldi’ mesajı için Cem Küçük ‘Ciddiye alınmalı’ dedi

Michael Rubin’in ‘Erdoğan yolun sonuna geldi’ mesajı için Cem Küçük ‘Ciddiye alınmalı’ dedi

HABER MERKEZİ – Geçmişte Pentagon’a ve eski başkan George W. Bush’a İran, Irak ve Türkiye konularında danışmanlık yapan analist Michael Rubin’in sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Türkçe paylaşımlar yaptı. İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük ise Rubin’in “Erdoğan artık yolun sonuna geldi” mesajını “Ne yazık ki ciddiye almak lazım” sözleriyle paylaştı.

15 Temmuz’dan önce darbe öngörüsünde bulunan ABD’li uzman Michael Rubin, “Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi” dedi, iktidara yakınlığı ve gazetecileri hedef göstermesiyle bilinen yazar Cem Küçük ise Rubin’in mesajının ‘ne yazık ki ciddiye alınması gerektiğini’ söyledi.

Sosyal medyada dönen mesajlaşma ve tartışmada Rubin ilkin “Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydı insanlar kendisine hakaret etmezlerdi. Recep Tayyip Erdoğan artık yolun sonuna geldi ” dedi.

Devamla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yolsuzlukla suçlayan Rubin, Erdoğan’ın Fethullah Gülen ile 2013 yılına kadar ‘müttefik olduğunu’ ifade etti:

Ben Gülen’i destekliyor muyum? Hayır. O da 2013’e kadar Erdoğan’ı destekledi. Erdoğan herkesi kandırdı. Acaba Erdoğan, Katar parasıyla ödeme yapamadığı zaman gerçekte kaç kişi kendisini izleyecek? Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?

Rubin’i ‘alçak’ olarak niteleyen iktidara yakınlığıyla bilinen yazar Cem Küçük ise Rubin’in söz konusu mesajını paylaşarak şunları söyledi:

Bu alçağı ne yazık ki ciddiye almak lazım.




Önceki Haber
Kenya plastik poşetleri yasaklıyor
Sonraki Haber
Britanya Parlamentosu'nun raporu: 'Gülen hareketi darbe girişiminden tamamıyla sorumlu olmayabilir’