Ana SayfaGüncelOrtaokulda 3 kız öğrenciye çıplak arama yapıldı iddiası

Ortaokulda 3 kız öğrenciye çıplak arama yapıldı iddiası

HABER MERKEZİ – İzmir’de ortaokul öğrencisi 3 kız çocuğunun öğretmenleri tarafından çıplak aramaya maruz bırakıldığı iddia edildi. Velilerden biri okulda daha önce de benzer olayların yaşandığını belirtti.

İzmir’in Buca ilçesinde 30 Ağustos Ortaokulunda 3 kız öğrencinin öğretmenleri tarafından çıplak aramaya maruz bırakıldığı iddia edildi.

15 Mart’ta meydana geldiği belirtilen olayda öğrenciler, ortaokul müdür yardımcısı Gülay U. ile ilokul müdür yardımcısı Zerrin S’nin üstünü iki kez aradığını ifade etti.

Olayı öğrenen öğrencilerden birinin annesi karakola giderek şikayetçi olurken, aramanın sebebinin okulda yaşanan bir hırsızlık olduğu belirtildi.

Şikayetçi olan anne, benzer birçok olayın okulda yaşandığını iddia etti:

Çocuğum hırsızlık dahi yapmış olsa kimsenin onun bedenine dokunmaya hakkı yok. Avukatımızla da görüştük. Sorumlulardan davacı ve şikayetçiyiz. Bunun dışında çocuğumun telefonunun el konulup geri verilmemesi akıl alır bir durum değil.

Müdür: Herkesi memnun etmek mümkün değil

Okul Müdürü Ergün Dur, okulda hırsızlık olayı olduğunu ancak çıplak üst arama olmadığını iddia ederek, “Biz de konuyla ilgili olarak aile hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Kız öğrencilerin kıyafetlerinin çıkartılarak arandığı gibi bir durum söz konusu değil. Okulumuz çok büyük bir okul. Herkesi memnun etmek mümkün değil” dedi.

 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Bakan Çavuşoğlu: Avrupalılar aklını başına toplasın
Sonraki Haber
Diyarbakır'da Ahmed Arif büstüne saldırı