Ana SayfaGüncelAKP’li Belediye Başkanı’ndan ‘Hayır’cılara hakaret ve tehdit: ‘Evet’ demeyenleri işten atacakmış

AKP’li Belediye Başkanı’ndan ‘Hayır’cılara hakaret ve tehdit: ‘Evet’ demeyenleri işten atacakmış

HABER MERKEZİ – AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, referandumda ‘Hayır’ oyu kullanacaklara önce “şerefsiz” diyerek hakaret etti ardından ‘Evet’ oyu vermeyecek çalışanlarını işten atmakla tehdit etti.

Osmaniye’nin Düziçi Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Ökkeş Namlı, katıldığı “Düziçi Evet diyor” buluşmasında 16 Nisan’da düzenlenecek anayasa değişikliği referandumunda ‘Hayır’ diyeceklere hakaret etti.

gazetemanifesto.com’da yer alan habere göre Ökkeş ardından da ‘Evet’ oyu kullanmayacak belediye çalışanlarını işten çıkartmakla tehdit etti.

Ökkeş’in konuşması şöyle:

Ben bunu konuşmazsan Ökkeş Namlı işi biraz gevşetti derler. AK Parti döneminde işe giren, İŞKUR’dan çalışan, emekli olan, ‘evet’ vermediğiniz zaman, bu ülkenin vebali, günahı boynunuza olsun. AK Parti’li ilçe başkanını, belediye başkanını, milletvekillerini hiç kimse aldattığını zannetmesin. Aldatan, aldatılan siz olursunuz. Hem ekmeği yiyip, hastaneye gidip, öyle bir kişilik yerde iki kişilik yemek yemek, ondan sonra da ‘Ben hayırcıyım’ demek, bu ülkenin bugünkü durumu, bize olan iç ve dış saldırılara karşı bunu diyen şerefsizdir, şerefsizdir, şerefsizdir.

Oy vermiyorsa, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsa, haram zehir zıkkım olsun. Seçimden sonra hiç zannetmeyin ki, hayır diyenleri, ilçe başkanımız burada, milletvekillerimiz burada, sizlerin çoluk çocuğu dururken, onları orada koyarsan namerdim.

 

Previous post
Reuters, referandum anketlerini derledi: Net bir şey söylemiyorlar
Next post
Erdoğan’a göre kararsızların eğilimi belli: 'Evet'te bir tırmanma söz konusu