Ana SayfaGüncel“‘Hayır’ diyen kadınlar ‘Evet’çilerin ganimetidir” diyen İBB çalışanı açığa alındı

“‘Hayır’ diyen kadınlar ‘Evet’çilerin ganimetidir” diyen İBB çalışanı açığa alındı

HABER MERKEZİ – İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü’nde çalışan Ömer Akbayrak facebook’ta referandumu savaşa benzeterek, ‘Hayır’ diyen kadınların ‘cariye’ olarak görülmesi ve cinsel saldırıya maruz bırakılması gerektiğini yazdı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İBB, Akbayrak’ın açığa alındığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Haller Müdürlüğü çalışanı Ömer Akbayrak sosyal medya hesabı Facebook’ta yaptığı paylaşımda ‘Hayır’ diyen kadınları hedef alarak cinsel saldırıyı meşru gören bir yazı paylaştı.

Referandumu savaşa benzeten Akbayrak, ‘Hayır’ diyen kadınların ‘cariye’ olarak görülmesi ve cinsel saldırıya maruz bırakılması gerektiğini yazdı.

“17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir” diyen Akbayrak kadınlar tarafından sosyal medyada ifşa edildi.

Açığa alındı

Gelen tepkiler üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Twitter hesabından Ömer Akbayrak’ın Facebook’ta yaptığı paylaşım nedeniyle açığa alındığını ve hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kılıçdaroğlu askeri üssü ziyaret etti, TSK inceleme başlattı
Sonraki Haber
İngiltere'de cezaevleri için yeni tasarı: Ana amaç 'rehabilitasyon'