Ana SayfaGüncelKadın cinayetine indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

Kadın cinayetine indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

HABER MERKEZİ – Adana’da Songül Erçil’i katleden Fatih Karaman yargılandığı davanın ilk duruşmasında “Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme” gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Karaman’ın cezasında iyi hal ve indirim uygulanmadı.

Adana’da 3 Aralık 2016 tarihinde Songül Erçil’i katledip bedenini parçalayan Fatih Karaman’ın yargılandığı davanın ilk duruşması, Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Mahkemede hazır bulunan Karaman, yaptığı savunmada göz altındayken verdiği ırkçı söylemlerini ileri sürerek beraatını istedi.

Duruşmada tutuklu yargılanan Karaman ve avukatları hazır bulundu.

Mahkemede hazır bulunan Fatih Karaman, yaptığı savunmada göz altındayken verdiği ırkçı söylemlerini ileri sürerek beraatını istedi.

Mahkeme heyeti ise Karaman’a “Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme” suçundan herhangi bir indirim ve iyi hal olmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Ne olmuştu?

Adana’da bir kahvehanede çalışan Fatih Karaman adlı erkek 8 Aralık 2016’da, 27 yaşındaki Songül Erçil’i katlettikten sonra bedenini parçalara ayırıp farklı çöp tenekelerine attı.

Songül Erçil hakkında ailesi tarafından bir hafta önce kayıp ihbarı yapılmıştı. Gözaltına alınan Karaman cinayeti itiraf etti. Kendini savunmak isteyen Karaman, Erçil’in PKK ile ilgili konuştuğunu ve bu yüzden cinayeti işlediğini iddia etti.