Ana SayfaKültür-SanatNetflix, Robert De Niro ve Al Pacino’yu buluşturan ‘Irishman’ filmi için 105 milyon dolar ödedi

Netflix, Robert De Niro ve Al Pacino’yu buluşturan ‘Irishman’ filmi için 105 milyon dolar ödedi

HABER MERKEZİ –  Netflix, yüzyılın en çok izlenen filmi olması beklenen ‘Irishman’ (İrlandalı)’nın haklarını 105 milyon dolar karşılığında aldı. Filmin kadrosunda Robert De Niro, Martin Scorsese, Al Pacino, Joe Pesci ve Harvey Keitel gibi dünyaca ünlü isimler yer alacak.

Netflix, Robert De Niro, Martin Scorsese, Al Pacino, Joe Pesci ve Harvey Keitel’i buluşturacak olan ‘Irishman’ filminin haklarını aldı.

Netflix yüzyılın en çok izlenilen ve beğenilen filmi olması öngörülen filmin haklarını güvence altına almak için 105 milyon dolar ödedi.

2019’da gösterime girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor.

Yıldızları bir araya getiren film

Gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan film, Robert De Niro tarafından canlandırılan bir kiralık katil olan Frank Sheeran’ın hayatını anlatıyor.

Yakın arkadaşı Jimmy Hoffa karakterine ise Al Pacino tcan veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Joe Pesci ve Harvey Keitel gibi isimler de yer alıyor.

Dünyaca ünlü aktörler daha önce çok sayıda projede beraber yer aldıkları için birbirlerine çok alışkın olsalar da bu hepsinin birden yer aldığı ilk proje olması yönüyle diğer filmlerden ayrılacak.


Gazete Karınca

 




Önceki Haber
AB'den Türkiye açıklaması: İlişkilere yeni bir format gerek
Sonraki Haber
'OHAL Komisyonu tamamen bir oyalama taktiğidir'