Ana SayfaGüncelSelvi referanduma bir kaç gün kala yazdı: Bir AKP’li yönetici ‘Yanlış yaptık’ dedi

Selvi referanduma bir kaç gün kala yazdı: Bir AKP’li yönetici ‘Yanlış yaptık’ dedi

HABER MERKEZİ – Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bir AKP’li yöneticinin kendisine, referanduma dair kampanyalarıyla ilgili özeleştiride bulunduğunu ve “Kampanyanın başında yanlış yaptık” dediğini aktardı.

Hürriyet’in iktidara yakınlığıyla bilinen yazarı Abdulkadir Selvi, bir AKP yöneticisinin kendisine “Kampanyanın başında yanlış yaptık” dediğini aktardı.

AKP’li yöneticinin sözlerini köşesine taşıyan Selvi,”Kampanyanın başında ‘Hayır’cıların eleştirilerine cevap yetiştirmekle yanlış yaptık. Onun yerine yeni sistemin Türkiye’ye ne getireceğini anlatmalıydık” dediğini aktardı.

Konuyu köşesine taşıyan Selvi, ismini vermediği AKP’linin sözlerini şöyle yazdı:

‘Kampanyanın başında ‘Hayır’cıların eleştirilerine cevap yetiştirmekle yanlış yaptık. Onun yerine yeni sistemin Türkiye’ye ne getireceğini anlatmalıydık’ dedi.

Selvi ayrıca bir CHP yöneticisiyle de konuştuğunu, onun da kendisine “15 Temmuz kontrollü darbe girişimi diyerek kendi kendimizi tuzağa düşürdük” dediğini aktardı.

Hürriyet yazarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘anlamlı bir evet’ elde etmek istediğini ve bunun için kampanyanın son üç gününde üç nokta üzerinde toplanan tereddütleri gidermeye çalışacağını da söyledi.

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “tek adamlık”, “Meclis’in feshedilmesi” ve “Tayyip Bey’den sonra ne olacak?” konularını referanduma sayılı günler kala anlatmaya çalışacağını ifade etti.