Ana SayfaGüncelŞevket Çoruh net konuştu: Bu referandumda ‘Hayır’ diyeceğim

Şevket Çoruh net konuştu: Bu referandumda ‘Hayır’ diyeceğim

HABER MERKEZİ – 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin konuşan oyuncu Şevket Çoruh, “Ben net bir şekilde, bu referandumda ‘Hayır’ diyeceğim” dedi.

Oyuncu Şevket Çoruh, 16 Nisan’da yapılacak olan ‘başkanlığı’ da içeren anayasa değişikliği referandumundaki tavrına ilişkin konuştu.

Çoruh, Cumhuriyet’e verdiği röportajda, “Net şekilde ‘Hayır’ diyeceğim” dedi.

Oyuncu Çoruh, “Kanal D ‘Hayır’ dedi diye İrfan Değirmenci’yi işten çıkarınca, sosyal medyada Arka Sokaklar’daki rolünüzü kastederek ‘Ben de hayır diyorum beni de kovun’ demiştiniz. Ne düşünüyordunuz bunu söylerken?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Bu insanın içinden gelen bir duygu. Bir insanın ‘Hayır’ dedi diye işinden atılmasını anlamadım ben yani. Anlamadığım şeye de tepki gösteriyorum. Bir şey adına, bir şey uğruna da değil yani. Ben net bir şekilde, bu referandumda ‘Hayır’ diyeceğim. ‘Hayır’ diyen başka bir insanın işinden kovulmasını zaten anlamıyorum. Benim kanıma dokunan şey bu.

Açıklamasından sonra şimdiye kadar bir tepkinin gelmediğini de belirten Çoruh, “Bundan sonra gelir mi, bilmiyorum” diye belirtti.

Çoruh, “Hayır” gerekçesini ise şöyle anlattı:

Bu röportajın tamamını ‘Hayır’ için kullanabiliriz mesela. Bu röportajda söylediğim bir sürü cümle ‘Hayır’ demek için yeterli sebep…


Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.



Önceki Haber
Manisa'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Sonraki Haber
Bedenin kutsallığı