Ana SayfaGüncelCumhurbaşkanı: Kimseyi ötekileştirmedik, benim adıma konuşan fitne üretiyor

Cumhurbaşkanı: Kimseyi ötekileştirmedik, benim adıma konuşan fitne üretiyor

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemlerde sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalara ithafen, “Benim adıma, sevgili gençler Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü konuşur. Başka kimse benim adıma söz sahibi değildir, konuşamaz. Kim konuşuyorsa, onlar fitne üretiyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’daki gençlik festivalinde konuştu.

Sosyal medyada zaman zaman gereksiz tartışmaların yaşandığına şahit olduğunu söyleyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

Son günlerde şahsım ve partim üzerinden yine böyle malayani bir tartışma başlatıldı. Benim adıma, sevgili gençler Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü konuşur. Dolayısıyla başka kimse benim adıma söz sahibi değildir, konuşamaz. Kim konuşuyorsa, onlar fitne üretiyor. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Sosyal medyada sakın bu oyunlara gelmeyin. Çünkü biz 80 milyonun gönlünü kazanmanın gayreti içerisindeyiz. Bunu başaracağız. Bugün bizimle yürümeyenler, yarın bizimle beraber yürüyebilirler. Öyle mi? Onları da kazanmaya çalışacağız. Kimseyi dışlamadık, ötekileştirmedik, hor, hakir görmedik.”

“Kalem kullanma konusunda sıkıntımız var”

Bizim millet olarak kılıcımızı kullanma konusunda bir sıkıntımız yok ama kalem konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.  Eğer birileri bizi rahatsız ediyorsa bir gece ansızın gelebiliriz. Herkes yerini bilecek, kimse bu millete sınırlarında yanlış yapmayacak.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Akat Ata: Hepimizin özgür olacağı günlere dek mücadeleye devam
Sonraki Haber
10 EKİM DAVASI | Katliamı planlayan Durgun'un eşi: Emniyet eşimi bilerek yakalamadı