Ana SayfaGüncel‘Metal eskimesi görüyorum’ diyen Erdoğan’dan AKP’ye 2019 mesajı

‘Metal eskimesi görüyorum’ diyen Erdoğan’dan AKP’ye 2019 mesajı

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’ye 2019 seçimlerine hazırlık yapılması mesajı vererek, “Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Nerede eksiğimiz var, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’ndeki iftar etkinliğinde yaptığı konuşmada, 2019 seçimlerine hazırlık yapılması mesajı verdi.

AKP’nin 15 yıl iktidarda kalmasının sırrına değinen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Sürekli kendimizi yenileyerek milletin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz. Bize tevazu yakışır. Bu tevazudan asla taviz vermemeliyiz. Biz kendimizi alçalttıkça gönüllerde yükseliriz. Biz kendimizi yükseklerde görmeye gayret edersek alçalırız.

16 Nisan’da gerçekleşen referandum sonuçlarını da hatırlatan Erdoğan, “Bundan sonra 2019’a kadar yoğun ve netice almaya yönelik program uygulamaya mecburuz” diye konuştu.

‘Metal eskimesi görüyorum’

AKP teşkilatına 2019 seçimlerine hazırlanmaları çağrısı yapan Erdoğan, şunları kaydetti:

Bakanlıklardan 180 günlük yol haritası istedim. Aynı şekilde partimizin de teşkilatlarımızla ilgili çalışmaları süratle tamamlayarak seçim hazırlıklarına başlaması gerekiyor. Bu yıl sonuna kadar il, ilçe ve belde yönetimlerini yenilemek zorundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Nerede eksiğimiz var, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor. Bir ekip burada bir ekip cumhurbaşkanlığında oluşturacağız. Aldığımız şikayetleri neticeye ulaştırmamız gerekiyor.

Erdoğan, son olarak “Bunun için tek bir gün, tek bir saat dahi kaybetmeden gündemimizdeki meselelere yoğunlaşmalıyız. 180 günlük programı, haziran ayı sonu itibariyle başlatacağız. Dolayısıyla hazırlık için yeteri kadar zaman var” dedi.