Ana SayfaGüncel‘Uşak’ta cinsel şiddet ve darpta bulunan doktor görevden alınsın’

‘Uşak’ta cinsel şiddet ve darpta bulunan doktor görevden alınsın’

HABER MERKEZİ – Sağlık – Sen Uşak üyeleri, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi A.İ.A.’nın bir hemşireye cinsel şiddet uyguladığını, bir hekimi darp ettiğini ve bazı hemşirelere saldırdığını belirterek görevden alınmasını talep etti.

Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi A.İ.A.’nın bir hemşireye cinsel şiddet uyguladığını söyledi.

Beraberindeki sendika temsilcileri ile Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi önünde açıklama yapan Aloğlu, A.İ.A.’nın daha önce de aynı merkezdeki bir doktoru darp ettiğini ve çok sayıda hemşirenin üzerine saf alkol dökerek tehdit ettiğini ifade etti.

‘Görevden alınması gerekli’

A.İ.A’nın yurttaşlara ve sağlık çalışanlarına ağır hakaretlerde bulunduğunu, sosyal medya hesapları üzerinden tehditler savurduğunu belirten Aloğlu, şöyle konuştu:

A.İ.A. herkese küfredip hakaretlerde bulunuyor, 4,5 ayda merkeze gelen hasta sayısı yarı yarıya azaldı. Hakkında savcılığa yapılmış şikayetler var, bir an önce A.İ.A’nın görevden alınması gerekli. Merkezdeki 4 hekim arkadaş ve tüm sağlık çalışanları şikayetçi.

A.İ.A. hakkında idari soruşturma

Uşak Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya ise A.İ.A. hakkında idari soruşturmanın sürdüğünü, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin konuyu incelediğini bildirdi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hükümet 'Diyarbakır'da turizm patlaması var' dese de esnaf öyle demiyor: 'Turizm can çekişiyor'
Sonraki Haber
🎥 | Sinemanın ilk kadın yönetmeni: Alice Guy-Blaché